Tuesday, February 8, 2011

jujur vs pendengki

yes! syukur alhamdulillah.. 2-3 hari ni perasaan bekerja saya agak murung, gara-gara minah singapore yg perasan best dengki dgn saya yang cemerlang terbilang lagi jujur. minah ni tak tau ape hal tah sakit hati sangat dgn saya, tah hape-hape cari pasal, blaming me always all the way.. sampai ayat fofular dia kat saya setiap hari.. "i dont understand what are you sayin".. sekali hah ko! hari ni customer complain that minah ni dah salah hantar barang dah.. declaration from my side was correct but the good arranged by her, totally wronged! muahahahaha, Allah maha besar.. ko dengki dengan orang, ko buat jahat dengan orang, engkau sendiri terkena! hambek bahagian ko.. tak paham sangat ape aku cakap kannn.. sekarang sapa yang tak paham sapa?? ko bodoh ke aku yang pandai.. en. durian kat opis ni, sila lindungi timun² kat opis ni yer.. jgn layan kekeh sana kekeh sini nenas-nenas kat luar sana. Ingat sikit timun ni jugak yg byk buat kerja kat sini. sila appreciate sikit timun-timun. p/s: sib baik tak proceed apply FRIM semalam.. hihihihi.. tenkiu en. abah, atas moral support mu semalam..

3 comments:

pUanMaY said...

apsal kalu org sakit ati ngn kita,,,kita pun otomatik akn rasa sakit ati tu,,?? huhuhu,,,

Ietams said...

PuanMay,
ye la puan,
aku down terus bila ade org sakit hati dgn aku.. pesal tah

PutRee SeJiNjaNg said...

samalah yunk..aku pun camtu gak...akan rasa down if ada org berprasangka buruk & sakit hati dgn aku...

Sensasi nya..,

Us together..