Monday, February 14, 2011

Hipotensi..

“Jauh lebih mudah menurunkan tekanan darah tinggi kerana ubatnya mudah di perolehi. Sementara untuk menaikkan tekanan darah rendah lebih sukar dan hampir tiada ubatnya”.. jom kita baca lebih info pasal Hipotensi kat sini.. saya ni kan, walaupun darah idak ler terlampau rendah darah nye.. setakat ni tekanan darah saya adalah di paras border line nak ke tekanan darah rendah. pun begitu, saya ni kena sentiasa berjaga-jaga juga kan.. pagi tadi, saya amik result medical check up saya.. doktor tu nasihatkan saya elakkan makan berlebihan daging & seafood. saya nak mkn bayam, kerang banyak² la lepas ni.. *dan-dan nak makan..hihihihi

1 comment:

pUanMaY said...

makan hati ayam,,,kerang rebus pun besh tu,,,ishhh,,,

Sensasi nya..,

Us together..