Wednesday, February 23, 2011

bergumbira bersama makan minum yang enak lagi lazat..

minggu lepas punya cerita.. *as usual..

disebabkan saya ade hal di luar kawasan,
minggu lepas jumaat tengahari,
saya menyinggah ke putrajaya.
makanya secara hormatnya saya mengkidnap
Pn Sob & pn As..

terjah ke ALamanda..
dari mula jumpa kat bwh lobby kastam,
sampai ler ke alamanda tu,
tak plan nak pegi makan lagi pun, tekak dah kehausan.

sebab ape?
itu semua gelak punya pasal.
saya la champion gelaknya.. dorang senyum sipu jer..

dengan tak lengah, kami ke food court..
fuhh very the fenuh la tempat makan di masa itu,
kaum lelaki islam mase tu pun tgh 'berecuti' solat jumaat, ~masya Allah..
ramai juga yang melepak makan,makan,makan dan makan lagi..

tiba la di penjuru sudut ujung belakang jauh di sana, ade satu dua tempat kosong,
kedudukannya tidak berapa strategik,
sekalinya nampak satu kedai tu punye gambar² air minuman mereka yang super mabeles!
memang meruntun jiwa saya yang memang dah betul kehausan..

kami bersepakat dok melepak kat dlm tu..
tah hape name nye kedai tu, ai pun dah lupo


Pn. As dan Pn Sob, memodelkan makanan yang sedap itu,..,



hiruk pikuk kami bertiga mase tu.. tak sedar pun masa yg lama telah lama berlalu.
dari penuh meja² kedai tu dgn customer sampai le kosong,
yang ade tinggal meja kami aje mase tu.

cek puan² sekalian, nanti kita amik cuti sesama pastu kita ajak pn May sekali join
pi jalan KL nun.. muahahaha

5 comments:

pUanMaY said...

ajak aku tau,,,,hu³

ina's said...

best giler..ada maya lagi best..maya..make sure ko join..

Ietams said...

PuanMay & Ina's,
nanti kita set timing baik punya..

peaNut said...

suka tgk akak pakai tudung cmni..lebih terserlah keayuan

Ietams said...

Peanut,
mekaseh dik.. alhamdulillah

Sensasi nya..,

Us together..