Thursday, January 27, 2011

tiada lawatan ke kilang

tunggu masa lawatan.. dah 5-10 minit macam boring², pegi baca papan notis kat belakang tu, rupenye sudah tiada lawatan ke kilang lagi dii masa itu.. sudah time utk cleaning, meybi dorang mau pulang sudah..
cuma amik gambar serba sedikit aje la..
tengok² mesin proses teh zaman mula-mula dulu,
dengan penimbang nya juga.., sudah dahaga, berhenti seketika di tea shopnya utk menikmati teh yang segar, dalam suasana yang segar, sejuk, dingin..
*perasan ala-ala mat saleh kaya sekejap* setelah mau pengsan+menyirap melayan kerenah orang bujang sorang ni,
kami pun berjalan pulang..
eh! ke kebun strawberry pula la..

2 comments:

Syasmeen said...

wah...sejak ada kamera baru nih rajin update blog..bagus² teruskan

Ietams said...

Kak Meen,
gambar kameren tak abis khatam lagi..
tu gigih updet & publish sket².
tah bile nak abisnya..

Sensasi nya..,

Us together..