Monday, January 24, 2011

Plan terkejut-kejut..

kami di Cameron.. selamat sampai jam 8.00 di resort.
sungguh terkejut saya yang men downgrade kan TM Resort awal² tadi..
sampai² je pintu masuk resort, masing² terus tergamam kekaguman..
"wahh! best rupanye TM Resort.."
series best.. resort nya cantik, menarik dan ade class same level dengan resort² ternama..
terletak di atas puncak Bukit Arabella, Tanah Rata, Cameron Highland.
pukul 8mlm disini, di masa ini, adalah amat sejuk beku..
mase tu suhu nya 17°c..
dah ade pemanas pun tiap ruang, tetap sejukkkkkk..
3 beranak tidur pakai sweater sampai ke pagi.

6 comments:

atty's said...

lampu pun dah cantik ..hehehehhehe

pUanMaY said...

pokoknya,,,jgn nilai buku dr luarnya,,,ngeh3,,,

MrS. F!zA said...

wah!! ada TM resort ye?org luar boleh masuk tak?hehehe

Ietams said...

atty's,
memang cantik lampunya..
tapi tak larat nak stay lelama kat balkoni tu.. sejukkk..

PuanMay,
betul la puan.. pokok tu memang betul.

Mrs Fiza,
ade fiza.. org luar pun buleh juga masuk dan menginap..

PutRee SeJiNjaNg said...

wah best nye..teringin jak nak pegi...hihihi..

Ietams said...

Putree Sejinjang,
pergi la..
nak² pengantin baru..
memang best, tempat cantik, udara yg sihat

Sensasi nya..,

Us together..