Thursday, January 27, 2011

Pick Your Own Strawberry

kene bayar RM20 utk setengah kilo.. dah siap petik, kene timbang.. kalau dah terlebih dari setengah kilo, kena bayar lagi ikut berat yang terlebih tu.. tips pekerja situ, cari strawberry yang dah nak pecah belah tangkai tu baru dapat yang manis cantik kan.. penuh dengan pokok strawberry... yummy..., harum strawberry je masuk sini. petikan yang pertama saya.. excited!
ranum kan!
hasil petikan kami..
terlebih berapa gram tah..
kena bayar lagi RM8.60.
tapi syiling yang ade cume 40 sen sahaje..
bangla tu pun bagi cincai aje..
dapat la diskaun 20 sen. sedapnya strawberry!
manisss.. kat kereta tu dah habis setengah..
nanti nak pergi lagi la...

2 comments:

pUanMaY said...

puan, manis ker?? dulu ada 1 of my officer kat sini ,,kalu balik dr CH bawak balik stoberi berbakul, kmpem stoberi tu masam,,,ishh,,,,terasa masam pulok mulut aku ni

Ietams said...

PuanMay,
manis.. kene petik yg dah pecah kat tangkai..
kene makan fresh baru rasa manisnye..
kami try makan esok kan harinya.. uishh masammm..

Sensasi nya..,

Us together..