Tuesday, January 25, 2011

lari-lari turun naik

Day 1 - bermula lah aktiviti berjalan-jalan lah sangat... gambar atas ni en. abah ambik dari balkoni bilik kami, bilik kami ni jenis apartment 2 bilik 2 bilik air, satu ruang tamu.. masa ni pukul 11.30 suhu kat luar adalah 19°c.. sejuk kan.. area tanah rata ni sejuk sikit berbanding area berinchang.. suhu berinchang dalam 20°c ~ 22°c. sementara en. abah warming up kan enjin kereta yang semalaman kesejukan, haziq mula warming upkan diri beliau.. cargas bujang ni berlari kesan kemari.. puan ibunya pun sudah bermula warming upkan volume ke bara an nya.. dia berlari naik turun ramp tuh.. cube saksikan ke aktifan anak bujang saya itteww.. ini lah rahsia ke slim an saya selama ini.. mengejar anak nan seorang ini.. phewwww! kan.... kalau en. abah yang tegur, memang terus melalak lah si haziq ni.. nak kontrol haziq ni memang dgn ibu aje la yang jalan.. abahnya tegur, makin di buat lagi ade. dorang ni tak buleh silap sikit.. menyentap berlebih-lebih.. tapi kan, bila salah sorang hilang sekejap, dia punya tercari-cari macam nak carik emas yang hilang. bila dah penat sesuka hati aje.., "ibu, carry haziq.. haziq tayedd.. ezosted..." tayedd = tired ezosted = exhausted wahhh! kellas anak ibu kan.. speaking lagi... muahahaha... banyak gambar² yang ade kan.. memang banyak gambar di ambil percutian kali ni.. sebab haziq very the good behaviour... so adegan hangin tiada berlaku ketika ini. maka mood bergambaran memang sentiasa ada.. jap lagi keluar entry berjalan ke ladang teh eh..

4 comments:

atty's said...

gambar yang last tu ..comey .

Ietams said...

atty's,
bile candid, baru menjadi gambar nya kak

PutRee SeJiNjaNg said...

comel sangat hazig tu...:)

pUanMaY said...

haziq stylo lahh,,antie suke,,

Sensasi nya..,

Us together..