Sunday, January 2, 2011

Happy birthday to you... hepi besday tu yuuu

gambar sepintas lalu,
meriah kan jemputan cek puan..,
baru kat dalam, kat luar lagi ada.. ramai juga.
oh yang tudung purple kanan tu adalah Mak mertua saya.. MIL saya join sekali..
hihihi sebab balik dari rumah cek puan, kami akan menyinggah ke Nilai 3.
MIL saya ada nak beli barang sikit..
*Mak, akak ade beli tiko untuk mak.. mesti mak suke.. akak beli dua. Sedondon coraknye..*
The Happy Family....,
Comel dan sweet kan dorang berempat...
seronok tengok.. kebahagiaan diorang,
iman, Happy birthday sayang.. acik lupe beli prezen..
nanti acik pos kat ibu iman eh.,
iman dah besar!!! yeyyy..
minggu depan iman dah sekolah kan..
haziq, anak saya pun tumpang excited..
haziq belum lagi pernah ade jamuan makan sempene besday dia yg macam ni..
sabar ye sayang, kalau ibu & abah ade rezki lebih, kita panggil atok-atok, wan,
semua pak sedara mak sedara haziq, kawan-kawan haziq..
kita buat makan-makan sempena besday sayang eh..

2 comments:

pUanMaY said...

apsal aku knpius dgn jmputan dri Puan SOB,,??

yg aku ingt,,,

jemputan next week weddin adik Puan,,

lepas tu aku x leh mai sbb kat kg ada hal,,,

khamis kot (dh lupa) ngh ceting ngn Puan Sob,,dia mentioned dis week (means saturday lah),,,

Tp x leh nak p sbb azri p ziarah kazen dia yg kematian somi,,,

ehh,,,apsal aku sgt knpiuss,,,

Ietams said...

puan May,
mesti ko di jangkiti sindrom kemalasan a.k.a. moody, tu yang moody kot.. muahahahaha

Sensasi nya..,

Us together..