Tuesday, January 4, 2011

Dah bertahun tak amik tau.. memang jakun

last beli suar jeans betul-betul yang mengikut kehendak hati dan minat yg mahal sket adalah di tahun 2003.. mase dapat duit bonus ganjaran yang tak di sangka-sangka dedulu *sebab mase tu baru je keja 2 bulan, bos baik hati nak bagi bonus juga, syukur* minggu lepas, pi jenjalan ke Berjaya Times Square, pabila ternampak itu kedai Levi's.. menyinggah sekejap, niat di hati mau le juga sambar sehelai jeans.. sebagai penghargaan utk diri sendiri le kunun, kirenye tanda penghargaan utk saya keje dgn gigih selama setahun lepas kononnya selak punya selak, oh ketinggalan zamannya saya ini. cutting jeans semua sudah berbeza dari jaman dulu-dulu.. Seluar Jeans utk ladies sekarang, sudah ade Levi's Curve ID, ape kejadahnya curve² ID tu kan, series jammed saya.. betul-betul terasa sudah ketinggalan zaman. dan-dan terus tekad kan hati, mau belajar kat internet dulu, itu ini sana sini research, baru la boleh mencari apa yang di hajati.. takde la main taram aje beli.. tak pasal sok-sok membazir seluar tu tak dipakai. setelah di google di Levi's & customized segala ukuran ikut cara-cara mengukur, makanya, result seluar jeans yang padan dengan saya adalah Slight Curve orang yang bumper terlebih macam saya ni, memang sesuai la kot dgn cutting slight macam ni.. cantik kan kaki model lam gambar ni.. moga-moga saya pun dapat la jadi cantik macam ni. dapat sikit je cantiknya pun, jadi la.. hihihihi... ~gambar yang cantik ini adalah di googled

3 comments:

Ena said...

ena pun dah lame tak beli jeans... huhu

pUanMaY said...

aku lbh tertarik ngn kasut model tu,,,smart dowhh,,,jeles,,,

Ietams said...

Ena,
jom la beli
(kalu ade duit lebih.. tah bile)

PuanMay,
kasut dia?? mmg cantik..

Sensasi nya..,

Us together..