Monday, January 24, 2011

banyak Cerita

memang banyak nak cerita.. nak cerita pasal percutian yang tak di rancang percutian 3 hari 2 malam ke Cameron Highland yang tiba-tiba ter fikir, terus menjadi kenyataan tanpa perancangan awal.. series tak terjangka menjadi.. sebabnya, 2 hari lagi nak pergi, baru servey hotel.. naseb baik Telekom ade resort sendiri, dan nasib baik juga bukan musim cuti sekolah, contact, booking dan terus bayar.. lepas tu terus lupa.. langsung tak study tempatnya kat mane, tak survey pun tempat² menarik yang patut pergi. tak macam selalu punye perancangan percutian. kebiasaannya kami ni akan sediakan detail itinerary kalau mau kemana-mana untuk percutian keluarga, tapi kali ini T.I.D.A.K. same sekali.. haram tak study langsung pasal Cemeron Highland. perjalanan pergi pun betul-betul berpandukan PAPAGO! GPS.. macam percutian asal boleh aje.. tapi series Happy, seronok dan Terbaik.. saya happy, suami happy, Haziq lagi happy... banyak gambar yang ade yang memang semangat saya rasa nak share kat blog ni.. tapi keadaan kesihatan tidak berapa okey la.. mungkin akibat dari kepenatan yang terlampau. saya sekarang mengalami symptom manjang pening.. berpinau rasa kepala ni.. bila kepala dah pening semedang.. mana nak larat updet bagai gambar & blog..

4 comments:

Syasmeen said...

tu guna camera baru ek...cantik so kena byk la ckit letak gmbr dlm setiap penceritaaan br syok hihih....

pUanMaY said...

plg sukeeeee 1st pic,,,,,,so nice,,,so beautipul,,,,so luvy duvy nyer,,,,,tp trip yg mengejut2 ni lg thrill rasanya,,,,,

ina's said...

santek gambar ko puan..result camne??sms aku

jimbam smbk87 said...

sympton manjang pening lain macam je ada apa-apa ke.......

Sensasi nya..,

Us together..