Wednesday, December 29, 2010

Percutian Kami

setelah banyaknya halangan dan halnya yang berlaku, makanya planning percutian yang pertama terbatal dengan serta merta, dengan haziq demam panas dari jumaat sampai ke ahad, tambah pula sepupu en. abah ade kenduri doa selamat masuk rumah baru, takkan pula nak teruskan planning cuti-cuti kami tu kan walu ke frust an yg terlampau makanya, hari selasa, kami sekuarga dengan riang rianya di sini.., YEYYY!! kami pergi Zoo Negara.. haziq dah nak 4 tahun, baru hegeh-hegeh ke Zoo. walaupun tak lama sangat kami kat dalam zoo ni, ape yang penting kami amat enjoy dan letih. tu dah naik tram tu pon terasa lotih, kot bejalan kaki dari masuk sampai keluar, mau lagi lebih tahap amukan si haziq. biasa la, orang tak sihat.. badan tak berapa kuat dan ceria la jadinya

5 comments:

Ena said...

kami yg duk dekat ni pun tak pergi ziarah kat zoo tu.. sian kat si kakak.. dok tanya2 tp okla sbb dah pernah abwak dier.. adik tak pernah merasa.. huhu..

nampak semuanya ceria tu.. :D

Ietams said...

Ena,
sama la kami pun, baru hegeh-hegeh nak bawak anak pegi zoo..
patutnya duk kat area KL, lagi senang nak pegi zoo..

Cyda Acme said...

akak pon bwk anak2 gie zoo ... tp zoo melaka :D

viruspadu said...

comelnya mama dia...

Ietams said...

CydaAcme,
lepas ni nak target ke zoo melaka gak la kak..

VP,
terima kasih, alhamdulillah

Sensasi nya..,

Us together..