Thursday, December 16, 2010

Disember menjelma lagi

ٲﺴﻼﻢﻋﻠﯿﻜﻮﻢ

diam tak diam dah disember kan sekarang.. sekejap nya masa berlalu. hari ni 10 muharram, elok kalau puasa kan.. Sunat puasa hari sempena hari asyura.

setiap kali hujung tahun, makanya kesibukan akan melanda saya.. dengan pelbagai report nya, dengan statement itu ini nya.. nak kene prepare itu ini.. AllahuAkbar,

okeylah, itu je nak cakap.. tak tau dah nak cakap ape, bizi sangat sampai nak cakap ape pun tak tau.. muahahaha...

4 comments:

Cery said...

menarik gamabr tu..sesuaiii..heheheh

peaNut said...

hehehe..biasa la tu akak..mmg la bz kalau dh year end nih....selamat bekerja k...

pssttt,,td peanut g jenguk blog akak yg satu lagi..cantiknya ietams...tp,,nape xleh tinggalkan komen eyh?

Ietams said...

Cery,
memang sesuai sgt kat saya bulan ni..

Ietams said...

peaNut,
terima kasih dik..
tak boleh komen ke? nanti check balik..
dah lupa dah setting nye cemana.. muahaha

Sensasi nya..,

Us together..