Wednesday, November 24, 2010

misi mencari hadiah

hari Sabtu bersamaan dengan 13hb November, kelam kabut kami ke Jusco IOI Mall, puchong mau mencari hadiah harijadi.. haziq melepet mase ni.. baring je.. dia tengah tak sihat.. dizzy katenye.. kejap² dia rasa mcm nak muntah. demam, selsema & batuk. Siyan dia.. dah siap beli, saya minta dia bawakkan present. baru la terasa best bila haziq sebagai kawannya yang bagi kan sendiri hadiah kat birthday boy comey betul saya tengok haziq kat sini, nampak mcm cute-cute je gitu.. yg sebenarnya... kami nak pegi rumah jiran, ade jamuan makan-makan sikit, kawan haziq, Quzair birthdaynya 11 November. di majliskan mase weekend. eh tahun depan lawa la date birth dia.. 11/11/11.. wahhh! Khelllasss kannn..

3 comments:

pUanMaY said...

aloooo cian haziqq....tp haziqq gud boy..antie suke dia..

Ena said...

siannya haziq.. tak sihat yeh!..
dah sihat ker belum ni??


auntie ena nak hadiah jugak boleh??? =P

Ietams said...

Puan May,
geng ben10 Mia kan si haziq ni..

Ena,
dia demam satu hari saje.
syukur!

Sensasi nya..,

Us together..