Tuesday, November 23, 2010

Kitchen Cabinet Saya

tahun lepas masa pindah rumah, tak ingat pulak saya nak letak gambar kitchen Cabinet yang di buat oleh Patrick & Erny.. mase entry Projek Dekorasi Rumah Impian dulu, ade Anis minta saya tepekkan gambar kabinet² rumah saya yang dah di buat terdahulu. yang bawah ni la dia Kitchen Cabinet saya, yang kat atas belah kanan tu, cume berfungsi untuk kaver hos hood..
yang bawah ni pula, wardrobe 5 pintu, yang mana memuatkan 4 ruang sangkut baju dan di ikuti 1 ruang atas bawah untuk baju lipat 4 tier yang di sudut kanan tu study table dan kabinet buku di atasnya sekarang meja tu dah jadi meja saya menjahit.. hehehe
kabinet yang ini pula wardrobe yang ade dgn cermin utk dressing
2 pintu kiri tu ade 2 tingkat tpt sangkut baju..
totally khas utk baju & seluar en. abah
abaikan aje tulisan yang ade kat gambar² ni.. kes rajin bebeno nak ber watermark.
sampai terover menulis ayat bagai..
kabinet² ni semua tinggi nya sampai ke siling.
barang² saya terlampau banyak, kene le buat kabinet tinggi², senang nak sumbat barang.
kabinet² baru dah siap terpasang, nanti bila saya ada senang,
saya update lagi kisah dekorasi yang tak seberapa rumah saya eh..
p/s: gambar² ni gambar lama masa sebelum pindah masuk rumah lagi.

9 comments:

MummyFael said...

cantik rumah Ita. Ni brapa puluh ribu habis neh...-K Asma

MummyFael said...

Cantik rumah Ita. Ni brapa ribu habis neh...-K Asma

pUanMaY said...

tah bila lah aku nak dpt kitchen kabinet ni..?? uwaaaaaaaa

Ena said...

cantik la..

ena cuma semoat wat kitchen kabinet jekk.. utk bilik hanya guna set bilik tido yg baisa tu.. huhu.. umah pun tak besar mana.. so, happy kan diri tengok umah kawan2 je la kan.. ;D

NICK IRFAN said...

cantiknyer.... best2...

Ietams said...

Mummy Fael,
terima kasih kak..
dah tak brp ingat kos nya dah.
setahun yg lepas buat kan..

Ietams said...

PuanMay,
sama² kita berdoa puan..

Ena,
saya pun beransur-ansur buat..
mase nak masuk rumah, buat KC dulu..
lelain, tambah sikit²

Nick Irfan,
Terima kasih yer.. syukur alhamdulillah

Lulu caldina said...

cuba cerita budget sekali..
penting tu..ngee

Ietams said...

Lulu Caldina,
nanti saya buat satu entry khas eh.
kene recall semua dulu

Sensasi nya..,

Us together..