Wednesday, November 24, 2010

birthday party cum house warming

Tarikh kejadian : 13hb November 2010 Masa : 4.30ptg Lokasi: Puchong lepas dah kelam kabut beli hadiah besday untuk Quezair tadi, dah siap parking kereta kat rumah, lengkang kangkung kami 3 beranak menuju ke rumah Yus & Zana. untuk bersama² memenuhi jemputan yang kami dapat dari awal bulan lagi aritu..
rumahnye kat deret depan rumah saya aje..
Yus & Zana ni la yang dtg beraya rumah saya bawa buah tangan almen landen aritu.
gambar budak yg kat belakang kerusi tu la dia birthday boynye quezair ni satu kindy dgn haziq kat Little Calliph BK5.. tapi sebabkan putera saya tu tak sihat.. haziq banyak mengepit saya je la mase tu.. kami antara jiran yang terawal yang datang, sekejap lepas tu, datang izzat & anaknye aril. duduk semeja dgn kiteorang, then datang pula Teoh's family bawak newborn girlnye.. duduk juga semeja kami.. -sembang-gelak-sembang-gelak- then datang pula Gary's family, dorang nak duduk sekali juga, tapi dah tak muat.. last sekali datang Cheong's family. lama juga kami stay sana.. sebab bukan selalu leh beramah mesra antara jiran tetangga.. comey kan cupcake ni.. sampaikan saya tak pandai cemane nak makan.. rasa tak sampai hati pun ye juga.. muahahaha. lebih dari 2 jam kami stay situ.. haziq dah berapa kali dah ajak balik. dia kan tak sihat.. tak selesa katenye.. tapi dalam pada tak selesa boleh pulak dia request pegi main bowling.. saya umpan dia main game henpon saya pun.. dah tak jalan dah.. dekat 2 jam dah kan layan game! tak ke berpinau mate hadap game.... mungkin juga tuan rumah bizi melayan tetamu, kek besday pun dornag tak potong lagi besday boynya pun leka main-main dengan kekawan dah.. di akhiri dengan gambar budak handsome kesayangan ibu & abahnya.. yang suka-suka hati dia siram pokok tuan rumah buat macam rumah sendiri di tengah² majlis.

5 comments:

Ena said...

heheh..

rajin la haziq.. nanti leh tolong siramkan bunga kat umah auntie ena ye..;D

pUanMaY said...

rajinnya haziq..nati leh siram pokok papaya umah antie sekali yer...

atty's said...

haziq memang hensem kan ..
rajinnya siram pokok bunga.

Rizziela said...

Sianneyr dia demam..memang musim demamlah sekarang ni

Ietams said...

Ena,
boleh je aunty..
takyah suruh, haziq boleh pegi siram sendiri

Puan May,
Nanti datang rumah haziq siramkan eh

atty's,
tu la dianya kak

Rizziela,
a'ah demam..
dia demam melepet tu, kami dapat bonusnye.. boleh peluk dia lelama

Sensasi nya..,

Us together..