Monday, October 4, 2010

idaman di hari raya 2010

ade dulu sebelum raya, saya bising-bising ngomel sweet-sweet kat blog pasal spek mata idaman, alhamdulillah rezeki saya sebelum raya, dapat juga saya spek mata yang baru.. utk gantikan spek yg sedia ada yang mcm sesak-sesak nafas tu. ding dong dingdong dapat complete set dgn satu harga yang amat saya puas hati. sekali dgn coating utk UV, utk PC dan segala mala yang berkaitan dengan harga RM300 ngam ngam tepat.. hehehe nasib baik juga saya jenis yang setia pada satu kedai optik sahaje. name kedai pun lupa, yg pastinya kedai tu opposite kedai bata dlm mines shopping complex. so kedai itu pun telah certified kan saya ni as regular customer ever dorang (pandai² tambah sendiri) jadinya dapat la harga cincai-cincai, pada saya dah murah bebenor dah tu, tak tau la pada orang lain kan.. spek baru ini berjaya memuda remaja kan penampilan saya.. selamat datang adik ietams..., ecceh! / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / oh mudanya saya... (ayat orang perasan.. kuarga saya baca, komfen satu bensen muntah.. wakakakaka....!)
suara hati kecil berkata:/ rimas bila itu ini tak boleh..

3 comments:

Fara said...

hihihi...sama la kita dpt spek baru jgk. hr tu ngomel2 kat ieta kan nk tukar jgk...

nnt kita tayang jgk yer...nk rasa muda jugak ;)

Anonymous said...

buat la ape yg patut !!!

Fara said...

cik anon: ada masalah ke..?

Sensasi nya..,

Us together..