Friday, October 1, 2010

hari ni hari Jumaat, Yey!

setelah 5 hari bercuti menaip entry-entry baru di blog secara rasminya, maka hari ni bersemangat nak corat coret sikit blog ni.. hari ni dari celik mata pagi tadi sampai la saat saya menaip ni, perasaan adalah amat berdebar-debar dan excited yang teramat. lepas kerja karang saya dan en. abah akan direct pulang ke kampung, nak jumpa anak tercinta saya.. rindu nya la hai.. dengan si comel haziq tu. moga-moga en. abah tiada sebarang gangguan system up ke down ke petang karang. boleh kami balik awal sikit. haziq, tungu ibu & abah tau.. karang kita jumpa eh..

1 comment:

atty's said...

mesti haziq pun tak sabar dah nak jumpa ibu & abah nya tuh ..peluk cium utk haziq.

Sensasi nya..,

Us together..