Friday, October 29, 2010

cerita 2 hari lepas

dapat parcel.. hehehe, riang tak terkata hati ni, bile tetiba rezeki dapat prezen sempena peng komen yang bertuah kat entry contest blog Cery.. blog Cery ni macam² ade tau jual vitamin Shaklee.. pastu buleh dapat info pasal Brestfeeding lagi.. dia juga macam saya, Supporter Brestfeeding. masa saya dulu² mana le ade supplement utk banyakkan susu .. zaman skrg ni dah advance dah.. macam² dah ade. dah senang dah utk breastfeeding. boleh la saya plan utk masa² akan datang.. EHEM! apa yang saya dapat?? ni ha bawah ni.., suke sangat saya tau dapat fridge magnet baju.. macam tau² je si Cery ni sekarang saya tgh gile menjahit... muahahaha.. container vitamin tu, buleh buat tempat letak simpan jarum saya buat mase ni hehehe.. terima kasih banyak ye Cery.. saya yang seronok & suke sangat dapat parcel ni..

1 comment:

NICK IRFAN said...

wah! cantiknyer.... tahniah kak! sbb menang!!

Sensasi nya..,

Us together..