Tuesday, October 12, 2010

1st time dating berdua, setelah sekian lama

jumaat lepas saya half day, kul 11 dah cabut, sebab nak kene pegi post office dulu.. settled keje terus saya jemput haziq kat taska, bayar yuran dia selama 5 hari duduk kat taska tu. cadang awalnya saya nak berdating dgn haziq ke Isetan KLCC sempena 20th ANniversary Sale. pastu mase drive tu, terkenang pula hari tu hari Jumaat, macam sesak je jalan.. ubah plan pegi sogo.. kurang-kurang buleh jamu mata kat Jalan T.A.R, mase drive tu fikir-fikir lagi macam tak sanggup lak nak hadap jammed kat Jln T.A.R tu, ubah lagi plan, sudahnya saya dating dgn haziq ke Jusco Ecquin sahaje.. layan haziq pegi main bowling.. bowling kat tempat game tu jer.. terer woh dia! banyak kali dia strike.. bagus..bagus haziq.. keep it up eh!sok-sok buleh wakil negara.. saya sebenarnye pergi jasko ni saje servey² mencari backpack utk saya, kalu buleh nak cari yang macam gambar bawah ni.. ~edited on 14th Oct 10, ~ gambar bag ni adalah di copy dari sini nak beli sebijon macam gambar ni, macam belum mampu saya. ajer giler nak sambar backpack COACH??!! huhuhuhu.. nak korbankan segedebuk duit gaji saya untuk sebiji beg ni.. belum lagi ade kesanggupan sebegitu ruper, tu yang nak cari yang murah-murah, biasa-biasa aje.. sekarang susah la nak cari backpack macam ni.. dedulu banyak je nampak. beg ni amat sesuai untuk saya gunakan, takpayah sebuk-sebuk nak sandang beg tangan ketika kejor anak

6 comments:

Rizziela said...

Syoknya boleh layan si handsome tu kan

Fara said...

ye la...senangkan klu guna beg ni.

Ietams said...

rizziela,
memang syok,..
tapi awal-awal menduga kesabaran betull..
buleh dia melalak tak tentu pasal dekat foodcourt.
cuak giler ibunya!!

Ietams said...

Fara,
memang senang bawak beg macam tu..
praktikal sesangat

Cyda Acme said...

oohhh kak dot pernah dating ber2 ngan adli kat mcD then g k4... itupon time dia tgh demam .. senang arr nak control dia .. si adik plak terpaksalah tgglkan kat taska semata nak layan si abang .. cianlah si abangnya hu3

Ietams said...

Cyda,
kite pernah dating berdua dulu mase umur dia setahun,lepas tu takde dah..
ni kali kedua la dating..
dua-dua pening

Sensasi nya..,

Us together..