Thursday, September 16, 2010

belum datang lagi

saya masih bercuti yeyyy
sampai ahad cuti..
semalam alhamdulillah selamat sampai ke kampung MIL di dungun.
sabtu insyaallah pulang ke rumah our home sweet home..
esok dah set nak ke kuala terengganu
bukan untuk bershopping,
pergi rumah abang saya.. yippiee!! nak lunch kat rumah angah saya..
best,best, bessstttt sanggat.
saya masih mood bercuti sepenuhnya,
mood untuk menepek segala cerita raya & gambar, belum sampai lagi.
hahahaha, bila nak datang mood tu,
tak tau lagi bila,
Selamat Hari Raya dari saya sekeluarga untuk anda sekalian..
raya tahun ni, raya yg paling BEST!, happy sampai ke telinga

2 comments:

Fara said...

apa yg best sgt tu, cik kepochi nk tau jugak, hihihihi.

fara thn ni suam2 la...ketupat pn xpuas makan. pastu lupa lak nk snap gambar sedondon...;:(

Ietams said...

fara,
ape tak happynye, sakan bercuti..
pastu tahun ni beraya semua adik beradik belah saya dapat balik raya sekali..

Sensasi nya..,

Us together..