Tuesday, September 21, 2010

alhamdulillah berjaya hari ni

dalam pada menjaga & monitor keadaan haziq yg chicken pox tu,
syukur juga saya berjaya puase hari ni, alhamdulillah
puase sunat 6 sekali dgn puasa ganti. another 5 days to go..
series dugaan kesabaran hari ni,
dgn ragam haziqnye la..
si abahnya lagi..
besar sungguh dugaan.
mudah-mudahan di mudahkan perjalanan saya kelak, Amin..
lagi seminggu dah habis bulan september kan.
kejap je hari berlalu..
birthday saya di umur 30 ni, di bulan september yg mulia ni
macam tak rasa ape-ape pun..
dari en. abah pun tiada ape-ape.. sedih gak rase.. (huhuhuhu)
kurang-kurang bagi la sepotong kek ke .. pun dah rasa besar hati dah hati saya yg kecik ni..
takpe la, dia dah wish aritu pun dah kire okey la kan.
dari dia tak ingat langsung, lagi kesian diri sendiri.
eh, macam entry luah rasa sedih di hari birthday yang indah la pulak dah jadinye.
ermm.. tak pe la, dari saya pendam tu
dapat nulis sikit2 dlm hati ni kat blog, kurang2 lega sikit rasa.. ahaks.

3 comments:

Kamsiah said...

salam..
ooo 30 sept ni...ala ari ni baru 22...30 hb nnt ada la kezutan dari abahnya tu

Ietams said...

kak kam,
besdaynye 13hb sept, tu yg rasa sangat tu

Cyda Acme said...

samalah cam akak just wish besday jek ... akaknya besday lagik lah plak jatuh pada raya 1st ... 10sept. Tapi disebabkan thn nih giliran raya kat rembau so takdelah smbtn besday .... sedih woooo tp takpelah ... 16sept @ hari mesia arituh besday adli, akak pakat buat mkn2 kat umah mak akak .. hahahah rasa puas hati sgt2 :D

Sensasi nya..,

Us together..