Monday, July 12, 2010

Spain has Won the World Cup

wohoooo...! Spain menang world Cup tahun ni.. 1-0 eleh.. tak le menyengit sangat kan.. tak le rasa rugi sangat saya tak join en. Abah tengok Final.. rasanye sape yang gila percaya dengan Paul si sotong tu gila-gila yakin la ape cakap si sotong tu... kebetulan aje sotong tu pilih Spain.. dengan sotong pun nak caya.. ape daa... tapi kan, sebab World Cup dah final malam tadi saya seronok sangat memandu dengan aman & lancar dari rumah ke office pagi tadi. clear highway bukit Jalil.. dari keluar rumah sampai ke bulatan lumba kuda maintain 80km/h.. tak pernah² macam tu, serious memang best. mesti ramai yang ambil cuti hari ni sempena dah bersengkang mata di malam hari tadi..

3 comments:

Cyda Acme said...

ha .. betul3
jgn kata area kl .. area semban pon sama. selalu tuh kalo kul 8.40 kat depan opis akak nih paking sure dah full. tp pg tadik kul 10 pon still ader paking kosong lagik .. wahahahah penangan final WC .. student akak hari 5org ponteng class .. siaplah besok ... hu3

Ietams said...

Cyda Acme,
series betul penangan world cup!
padahalnya macam worst je dorang main tahun ni.
student akak siap ponteng.. muahaha.. jaga² korang wahai student kak dot, cikgu dah marah.. habis lerr

Mohamad Nur Hidayat said...

viva espana

Sensasi nya..,

Us together..