Tuesday, June 22, 2010

Yey!

pimp myspace profile saya tgh happy ni.. hehehe.. tak tau cemane nak ckp ke happy an nye itu.. senang kata, memang happy tak terkata la. tadi adik bungsu saya call.. dia inform saya..dia akan dtg & bermalam di rumah saya bersama² mak & abah saya sebab pagi² esok beliau akan hanto abah saya ke IJN utk check up wow! bestnye... haziq confirm suka yg teramat.. saya lagi la ter amat.. muahahaha.. dapatla saya berburak itu ini.. walau pun takde topik yg menarik dapatla saya tegelak-gelak tahhapehapetah pun tak tau walaupun topik tu tak kelakar dapatla saya cerita itu ini, kondem itu ini kalau tengok bolawalau tak brp paham psl bola pendek kata lg sekali.. saya happy yg teramat.. Yippiiii!

2 comments:

atty's said...

mesti happy bila family kta datang kan ..

ina's said...

SELAMAT BERGUMBIRA CIK PUAN

Sensasi nya..,

Us together..