Friday, June 18, 2010

yang ke tiga

pimp myspace profile
selamat hari lahir..
selamat hari lahir..
selamat hari lahir Aizat Haziq.....,
Selamat Hari lahir,
sebak rasa hati bila kenangkan hari ni birthday haziq.
rasa mcm tak puas je lagi nak tengok haziq masa baby.
tup tap dah pun 3 tahun umurnye..
~2 gambar ni betul-betul 8 jam selepas di lahirkan.~
walau pun ibu & abah belum boleh lagi celebrate birthday haziq..
ibu nak haziq tau, yang haziq la perkara yg terindah dalam hidup ibu.
ibu doa kan haziq semoga sentiasa menyayangi ibu,
jadi anak yg baik yg soleh, dengar kata ibu.. yg paling penting taat pd Allah swt.. Amin
memang sedih rasenye bile plan awal dulu nak buat kenduri doa selamat sikit utk sekali kan
celebrate birthday haziq dlm bulan ni, belum boleh lagi kami realisasikan..
haziq dah request sejak awl tahun lagi utk "besday tu yu dia"..
apakan daya sayang, keadaan sekarang belum lg mengizinkan kita..

5 comments:

Rizziela said...

Selamat hari lahir Haziq...semoga dipanjangkan umur,,dimurahkan rezeki dan sentiasa diberkati allah

Fara said...

happy besday haziq....

My Aulad said...

hepi birhday haziq

ina's said...

hepi besday sayang aziq...murah rezeki ya...nak belon nnt suruh acik adi wat kan...hehehe

bondaqeem said...

hepi besday haziq.. cepatnya masa berlalu kan...
semoga panjang umor murah rezeki dan membesar jadi anak penyejuk hati ibu..

Sensasi nya..,

Us together..