Tuesday, June 29, 2010

warming up

pimp myspace profile

**masih lagi cerita pasal blues disuatu pagi yg lemau di opis setelahkesedapanbercuti** pepagi tadi sampai je opis saya sort segala mak nenek voucher, cek & pastu passing kat kolik tu utk dia pg bayar karang.. sedang elok gak puan sob telepon ajak nyembang kejap tadi.. takde le blues geng terlampau.. dapat la juga alihkan kesangapan saya pagi² ni dalam sekelap.. hehehe,

baru je lega menyangap sekejap, jadi semula dah blues.. dengan selambe je log in blog & tepek2 gambo.. update blog secara haram dah ha.. gasak! mata dah kalah mata garfiled dah ni.. lebih baik ai update blog dari ai tido tau.. ewww! malas sebenarnye nak tepek gambar sendiri .. sakit mata tengok badan nan semangkuk kalu mulut ni bising² sana sini gemok tak kurus².. nak-nak depan mak saya kalu cakap gitu.. kompem mak saya nye ayat smash saya semula..

"kalo heboh nak kurus meleding mcm anak dara, toksah kawin.. toksah beranak!" hah! terdiam terus ibu.. muahahahaha.. entry ni adalah entryyangentahhapehape.. Harap Maklum

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..