Wednesday, June 30, 2010

sudah pulang

pimp myspace profile punye excited dah kami bila dengar mak & abah saya setuju stay seminggu kat rumah saya aritu. sekali balik tengahri kejap smlm abah saya inform dia akan follow mak saya pulang ke kampung.. sepatutnya mak saya balik kampung sekejap utk monitor makanan ayam,kucing,burung. Adik saya anto kan kejap gerak tengahri gitu, balik semula rumah saya malamnye.. malam tadi dalam kul 8ish gitu dorang bergerak pulang bersama-sama adik saya. dah kesedapan je rasa rumah meriah, sekali malam tadi senyap sunyi semula.. uh! mcm rasa tak biase pula bila tinggal bertiga aje ni. jangan hangin ibu naik semula sudah.. en. abah, berjaga-jaga yer.. bajailah hati suri mu ini senantiasa dari di lingkari bunga²api, muahahaha.. amaran-amaran sayang gitteww.. tahhapehapepunye amaran.. sekian, saya yg sayang & manja famili saya.. :-)

1 comment:

My Aulad said...

hiiiii amaran yer tu en. abahnya dari cik ieta ... hihihi

Sensasi nya..,

Us together..