Thursday, June 17, 2010

hias-hias

pimp myspace profile mase nak pindah rumah dulu (thn lepas) semangat nak men deko rumah rasa membuak-buak.. sampai sekarang sebenarnya.. tapi tu lah.. jadi satu-satunye iron lady kat rumah saban waktu, serasa macam tak cukup je masa sentiasa.. kengkadang rasa nak pegi ke kedai perabot, meng survey ape yg patut bile hari-hari cuti tu, pegi jamu mata tu buleh gak la dtg kan ilham utk menghias rumah.. faham je la.. en. abah tu kan org ter 'sibuk sedunia'.. tak dapek do.. kite ni nak manje-manje, nak ngendeng² ajak ke sana ke mari melayan minat pn Ibu ni.. thn ni pun dah 6 thn dah jadi hubby n wife, tu tandenye juga dah 6 thn gak la jadi org pempuan yg paling berdikari di dunia.. sempat lg up kan diri masa-masa ni la yg tetibe je buleh ter fikir, kan best kalo saya ade adik beradik pempuan yg duduk dekat² buleh je bile teragak ..kejap² roger, "kak @ dik! jom kite jenjalan cuci mata.." tak pun kejap², "mari la datang rumah.. kite boring la.." pastu kejap², "jom gi lepak kat taman.. boring la asik masak, kemas,basuh,sidai, lipat kain.." dah tu lagi, "wei.. jom gossip.." wakakakaka.. tang gossip yg paling tak buleh blah tu. kebetulan tadi mengantuk kemain la mata ni ha.. layan forum cari sekejap.. masuk bahgian hobi & kehidupan.. nampak lak thread psl wall deco fuhh mantop betuii.. menawan kalbu betul.. terus start berangan nak deko deki rumah balik. lawa nye la haii.. seb baik org yg berforum tu, ade gak yg jual bende2 ni online. buleh la sok-sok beli tru intenet .. nak arap en. abah bawak kan saya.. ber jeman lerr p/s: semangat berdeko kembali lg ni berpunca dari jatuh cinta tengok rumah As ahad lepas.. As ni ex-colleague Pn Sob masa kat kastam putrajaya dulu. Rumah dia leh masuk costest rumah cantik tau. Series cantik, menarik dan tertarik, kemas & bersih. Kalo compare rumah saya, umang hai hancus ke laut. Kak Long saya pun dah bunyi² kat saya dah ari tu suh hias rumah. memang ternyata rumah den rumah terburuk abad ini.. muahahaha

2 comments:

Shibam Jelita said...

takpe lah en. abah tersibuk di dunia, masyukkkkkkkkk tu dik

Fara said...

bestnyer ada rmh sediri leh deko deko....hai bilala nk deko rmh sendiri ni.
setuju sgt bab adik kakak tu....fara lg ler xder sesapa...huhuhu sedih.

Sensasi nya..,

Us together..