Wednesday, May 19, 2010

rentetan kisah tiket free The Descent 2 malam tadi




pimp myspace profile
memang best tengok cerita The Descent part 2 ni..
tetap meng seriaukan.. huhuhu.. tiap detik kene berjaga-jaga..

gigih tau saya nye perjalanan pergi tadi
dah le mengharung jammed yg melampau dari rumah ke TTDI, opis en. abah.
lepas jemput en. abah kat opis sambung lagi jammed sampai area The Curve.
kamera tinggalnye lagi.. ishh mcm tak leh terima betul, kamera buleh tinggal.. tak bawak.

tapi kan, dugaan paling besar kat saya masa td, konsentrasi saya betul-betul terganggu..
ade sorang couple tu, memang mangkuk ber hayun la makwenye..
&*$#%@ tiap kali part action aka menakutkan je..
tiap kali tu juga kakinya menendang kerusi saya..

memang hampeh! blogger juga la kan..dah tentu tentu satu bilik tu punye tayangan 100%
di sponsor Nuffnang

takde sivik ke minah tu..
lain kali kan toksah le ko ngengada tengok wayang. mengganggu orang tau tak..
melampau sangat, kalo "ter" sekali dua tak pe la jugak..
sampai kan pening kepala aku ko tendang-tendang...

saya dah bagi jelingan maut dah byk kali,
dengar juga balak nye tu sound minah tu jaga kaki ko kene orang..
tetaappp juga di tendang.. ish la hai..

selesai je cerita tu, pada pendapat saya kot minah tu ade rasa bersalah..
kot nak minta maaf ke hape ke kan..
atas keterlanjurannya, rupenye harramm..
pandang saya pun idak.. ishh ape ler gitu perangai..
sempat saya suruh en. abah candid gambar eh..
yang saya bulatkan merah itu lah dia nye OKT...

mmg buleh jadi iktibar kite bersama la bende-bende cenggini kan..
ape-ape keadaan, di mana jua kite berada, kite tetap kene jaga adab & tatasusila..

3 comments:

Fara said...

la....manusia biadab mmg ramai. sian ita mood menonton dh bertukar jadi mood lain pulak.

Ietams said...

memang tau fara..
siyan diri sendiri

didyrose said...

hahaha... lucu lah plak ... palui ka apa org tu... main pki tendang segala

Sensasi nya..,

Us together..