Friday, May 21, 2010

pertama kalinya setelah sekian lamanya

pimp myspace profile selama ni kan haziq cuma confortable bergunting rambut di kedai gunting rambut uncle india yg kedainya kat Selayang, yg terletak di sebelah je rumah officemate en. abah. tak de kesempatan sabtu ahad baru ni nak ke selayang.. macam-macam hal nak kene buatnya hari tu.. dan kerana tak sampai hati tengok haziq tu dah menggaru over semacam je keliling kepala, nak tak nak Ari Isnin tu, lepas isyak lebih kurang jam 8++ kami ke Giant dekat rumah aje.. kat ground floor belah luar tu ade satu kedai gunting india.. sekali 2 beranak terus bergunting.. abahnya dan anaknye berduet bergunting memang terasa bangga, sebab haziq dah boleh duduk sendiri kat atas kerusi gunting ni.. tak perlu lagi saya riba kan macam selalu sejak dia umo 10bulan lebih dulu kot, dia start fobia nak duduk sendiri kat kerusi gunting ni... pernah sekali dulu dia gunting kat kedai gunting rambut sg besi tu, tukang gunting tu agak kasar sikit menggunting rambut haziq kalau tak silap saya sampai ter makan sikit kulit kepala haziq dgn ketam rambut tu.. bila dah fobia, makan masa juga nak pulih kan.. kire dah okey la haziq sekarang.. dah buleh pegi gunting rambut kayak orang besar suda.. syabbas! anak ibu... ibu & abah happy sangat dgn kecemerlangan haziq.. hasil guntingan rambut india kedai ni, kami ratingkan cume 2/10 sahaje.. tak berape kemas & cantik.. macam cara guntingan main bantai sahaje.. lain kali, kami akan cube mencari mase utk straight pergi bergunting kat selayang.. tak kire ape sebab lain, kedai gunting rambut uncle kat selayang tu juga jadi pojaan kami murah & cantik+stylo dia punye result gunting

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..