Monday, May 24, 2010

Megan Fox Out of Transformer 3

pimp myspace profile pagi tadi saya dengar DJ hitz.fm war-warkan berita si heroin Transformer, Megan Fox will no longer act as Mikaela Banes in the Transformer 3.. series la saya ni macam ala-ala terkujat, sampai office je terus saya menggoogle.., memang sahih ler si Megan ni dah tarik diri.. takmo lagi dah jadi heroin Transformer. kalau nak tau Megan Fox nye stetmen la kot pasal pengunduran beliau.. ye lah.. kan ade gak dengar-dengar yang dia ni kene FIRED nye la kene KICK nye lah.., Boleh bace kat SINI, so sape lak yg nak ganti nye kan, dengar-dengar lak sekarang ni Gemma Arterton is currently in competition with models Bar Refaeli, Miranda Kerr and Brooklyn Decker utk terajui watak heroin Transformers 3. cerita lebih lanjut pasal sape yg nak ganti Megan Fox, boleh refer pada SINI Gak, okey la korang.. itu je nak membebel sikit pagi ni.. Selamat menggoogle! daaa.. ~da infos are googled

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..