Monday, May 10, 2010

Kluang Rail Station



dalam pukul 2 lebih gitu kami bergerak pulang dari rumah pengantin, kenyang makan rumah pengantin tu.. menu dorang best sgt, kami dihidangkan dgn nasi ayam & daging masak beriyani kot rasenye.
sebabkan perut masih kenyang terisi, kami singgah minum je kejap kat stesen keretapi kluang
cadangnye nak singgah rumah sepupu, kak midah.
rupanye, dia tiada di rumah, dia pun pergi ke kenduri. tapi dah jeki kami jumpa kat sini aje,.. ape yg kami rancang kan tak menjadi seperti yg di rancang. meja saya di nun layan roti bakar je, meja along saya anak beranak ade tambahan telo sengah masak. memang syok la minum kat sini haziq lagi excited.. tgh syok-syok minum, ade pula keretapi lalu.. dia memang tengah minat yg amat dgn keretapi sekarnag ni..
merasa gak dia naik sekejap gerabak keretapi ekspres.
en. abah la dukung bawak kejap anaknye nak merasa naik keretapi.

2 comments:

atty's said...

excited haziq ye tgk ketepi..bawak lah sekali naik komuter..

Ietams said...

memang k.ty..
memang peminat keretapi sungguh
omaknye nye pon excited gak.. sampai muka pun over huduh ke excited an

Sensasi nya..,

Us together..