Tuesday, May 18, 2010

Jumaat Malam

pimp myspace profile tetiba lak tittle jumaat malam kan.. saya & haziq ni elegik dgn Jumaat malam Sabtu tu.. bukan nye ade ape-ape speselnye pun.. pada orang lain malam jumaat la paling heaven ye tak.. malam hujung minggu, setelah penat bekerja selama seminggu. tapi tidak pada kami, yer.. Jumaat malam Sabtu tu adalah malam paling tak best utk saya dan Haziq, sebab ape tak best?? sebab malam tu kami akan tinggal berdua sahaje di rumah. kerap minggu gak kami tinggal berdua. en abah tinggalkan kami demi tugas tercinta.. agaknye dia lagi suke dok kat opis kot.. temankan sistem @ server @ telefoni bagai.. jumaat malam yg akan datang ni pun dia takde gak.. . katenye nak join futsal bersama kawan opisnyeyg tercinta, tersayang, ter hebat futsal tu stat kul 11 mlm berlanjutan hingga pukul 1 pagi.. bebudak organiser ni pun satu hal.. ape kejadahnye buat tengah2 malam.. dah takde siang ke.. dah takde pagi ke.. kot saje cari timing utk hang out bersama teman-teman ye dak! orang zaman sekarang la katekann... mane fikir bende² tu semua.. yang di taunye keseronokan..keseronokan dan keseronokan dunia.. cube kalu jam 11mlm lanjut ke kul 1 pagi buat qiamulail, lagi afdal & melimpah-limpah pahala kite leh dapat kan..

2 comments:

Fara said...

tu dia bila ustazah ita buka cerita hihihi...jgn marah ita yer.

apa la dorang ni main futsal mlm2 sian tggl anak bini kt rmh tu

mila80 said...

kepantangan aku jugak tu ieta.. aku dah pueh dah ngase laki aku berfutsal ngan opismate eh..(time laki den kojo ngan airasia dulu..) manjang balik kojo lewat..pastu ado yor xtvt SOSIAL yg bebudak airasia suka buat..memasing kok ramah tamah ngan aku as wife officer dia tuh takpo la jugak..nie nyombong! sib baik laki den tak kekal lamo kek airasia tuh.. kok tak, mau oaneh yor ati den.. hihihi numpang semangkuk la kepanasan ati ko ieta..sowiiii :-)

Sensasi nya..,

Us together..