Saturday, April 17, 2010

puchong, shah alam, banting..

pimp myspace profile
pagi tadi, saya bergerak keluar dari rumah awal pagi
macam hari-hari kerja yg biasa.
tapi,.. bukanlah keluar untuk ke pejabat..
tak de nye der nak jadi pekerja yang ter over dedikasi nak kerja hari cuti.. Oh! belum kuasa lagi..

hihihi..
saya follow cikgu Mekap saya, Cik Eyra..pergi mekap kan orang
eh!..eh!.. dah puan dah.. budak tu sekarang.. takdenye lg cik cik nye dah..

kan ke,.. saya teringin nak me make overkan muka orang sekarang ni..
oleh kerana saya masih cetek lagi pengalaman nye,
elok lah saya menimba ilmu sedikit sedikit..

tu yg berkobar-kobar follow cik eyra ('Cik' lagi.. takpe la.mcm sebati pula 'cik' tu dgn namenye)
saya bonceng je kereta eyra..
~(eh! ade ke vocab bonceng utk kereta.. muahaha bantai je la..janji paham ape yg saya nak sampaikan..)

penuh cabaran gak perjalanan pergi kami tadi, lokasinya di area banting sahaje..
tapi akibat kesilapan teknikal, makanye memakan masa agak lama juga sampai
hahaha, lucu..lucu..berpusing-pusing, tah mane-mane je jalan.. so far alhamdulillah sampai juga dgn selamat.

seronok & enjoy la jadi pengekor eyra tadi.. jadi penyuntik semangat saya betul rasanye..
thanks Eyra! bagi chance ni..

sebabkan dah macam gian sangat nak mekap-mekap,
sempat lagi saya mentacap muka ni ha.. muahahaha..
buat keje je.. nak update blog pun muka penuh mekap ala-ala pengantin.. GiLer!

nak letak gambar muka saya sekarang, malas pulak nak capai tudung..
meh la korang..kalo nak try test saya mekap.. meh-meh sini..
saya bagi spesel rate.. promosi pengenalan la katekan..
of course ada diskaun-diskaun hebat.. eceh!

eh jap, tadi dengar TV3 buat spesel announcement pasal Acik spin maut kemalangan..
innalillahiwainnailaihirojiuun.. salam takziah utk keluarga arwah.

1 comment:

My Aulad said...

ita tepek la gambonya ala-2 pengantin tu, ulang tayang balik. .hihiiiii

Sensasi nya..,

Us together..