Tuesday, April 13, 2010

pengembaraan LRT haziq yang pertama..

pimp myspace profile
alkisahnya, minggu lepas-lepas, 3hb gitu lebih kurang kot.. haziq kemain request nak naik keretapi..
bukan lah keretapi tanah melayu yg betul2 tu..
LRT ke Monorail ke komuter ke.. semuanye dia panggil keretapi..
bantai je la kan.. istilah bebudak, walau dia tau ade vocab ERL,LRT & so on..
tetap dia akan panggil bende yg dia senang nak sebut & ingat.
makanye, dgn semangat riang yg berkobar-kobarnye,
kami bertiga gigih ke stesyen LRT Sri Petaling.
en. abah beli tiket ke sg Besi.
kebetulan sg besi ade pasar malam kan..
buleh la singgah sekejap menjamu mata..
lepas dinner, jalan kejap pasar malam,
terus je balik..
tak buleh stay lelame kat pasar malam.
bahyer utk haziq..
macam-macam woh dia minta.. bende dah ade kat rumah pun, dia nak lagi..
ooh! tidak!!..
ape-ape pun kan, kami seronok sangat tengok haziq enjoy trip ni..
memang seronok yg amat keterujaannye tu lain kali boleh la saje-saje bawak haziq jenjalan naik LRT.
dia memang behave sangat..
pandai dia jadi budak baik.. dengar cakap & tak bising.

3 comments:

Ena said...

Best la kalo behave camtu.. leh bawak selalu.. :P

Fara said...

haha..sama cm Putra jgk...last2 aku bawa je naik komuter.

Ietams said...

Ena,
a'ah betul² best!

Fara,
janji bawak kan, kan..
lepaskan hajatnye

Sensasi nya..,

Us together..