Monday, April 19, 2010

nyanyi khas utk Azmina

pimp myspace profile

Happy birthday to you..
Happy birthday to you,,
Happy birthday to you,,
Kak Long AzminaHappy birthday to you…
Hari ni genap dah 11 tahun anak buah saya Nur Azmina Batrisyia Bt Shamsul..
Anak angah saya yg sulong.
Kejapnye mase berlalu..
Tak lama sok dah anak dara dah dia.

Mak lang, pak lang & haziq wish kak long moga jadi anak yg solehah,
bijak & sentiasa cantik.. macam mak lang. kekekeke

~pagi ni, curi-curi kejap updet blog, malam tadi tak sempat online.. awal-awal dah melekap kat bantal & tilam.kalau tempoh tunggu malam karang alamatnye kang tak ter wish jawapnye..almaklumlah saya ni byk tanggungjawap. banyak bende nak kene buat.

1 comment:

atty's said...

selamat hari jadi utk kaklong..

Sensasi nya..,

Us together..