Friday, April 30, 2010

makin hari makin cemerlang

pimp myspace profile
seminggu ni haziq dah cemerlang dgn potty training..
yey! yey! anak ibu pandai.. jadi lebih lagi pandai..
dah hampir 2 bulan juga, kami try diaperless setiap cuti ujung minggu.
yang betul-betul sukses nye bila dekat rumah pengasuh nya pun
haziq dah pandai poop & shee shee kat toilet..
dgn officially nya,
hari ni haziq sendiri yang request nak shee shee & poo poo kat toilet!
yakni kat rumah sendiri.!!? bukan ke itu satu kebanggaan kami??
wow! seronok yg tak terhingga..
biasanya kat rumah sendiri, ala-ala manja.. semua bende mcm tak reti nak buat..
mungkin pade parent yg ada anak sebaya haziq lebih dulu cemerlang potty trainingnya..
tapi tak ape lah, cepat ke lambat ke pada saya, bergantung juga pada kesediaan anak-anak itu sendiri.. nak paksa-paksa, nak marah-marah kaw-kaw pada bebudak pun, tak buleh juga kan, kalo anak itu sendiri belum betul-betul bersedia.
tahniah haziq! ibu dan abah proud to you!
petang kan insya allah kami akan balik kampung.
haziq nak jumpa tok ki kesayangannye..

2 comments:

Rizziela said...

Wah! Tahniah A.Haziq

atty's said...

congrats haziq..gudboy..

Sensasi nya..,

Us together..