Tuesday, April 27, 2010

lagi..,

pimp myspace profile malam tadi along saya call inform abah saya warded lagi.. mudah mudahan keadaan tok ki haziq kembali sihat seperti biasa. punca nye seperti biasan lah, abah saya menjalankan tugas² berkebun. jantung abah kan lemah, bile dah aktif sangat..kemampuan jantung mengepam darah akan bergerak lambat. Itu yg kene cepat² terus ke hospital. Kene bantuan utk mencairkan darah supaya boleh kembali ke pada sedia kala.. haziq memang dah bising² ajak balik kampung tok ki dari hari minggu lepas. mase tu ade hal sikit, tidak le dapat penuhi permintaan haziq. insya allah jumaat ni kami balik kampung.

4 comments:

Fara said...

mcm tu la orng tua...ada je keje nk di buatkan...org dulu2 mmg x suka duduk saja. org skg ni je malas.

Shibam Jelita said...

semoga abah cepat sembuh, amin.

Ietams said...

Fara,
memang macam tu kan.. org dulu² memang tak reti duduk saja..

Ietams said...

ShibamJelita,
terima kasih doamu kak..

Sensasi nya..,

Us together..