Thursday, April 15, 2010

Dia sudah pandai komen..

pimp myspace profile Nak Cerita kisah suatu hari di Pagi tadi,. Macam biasa, bile Haziq dah siap mandi, pakai baju, bedak & etc. dia akan leka melayan DVD sing along nursery song atas katil (sekarang dia sudah okey, kalo dulu.. merengek² minta ibunya cuti & stay dgn dia) Sambil tu saya bersiap diri sendiri..& en. Abah pula prepare breakfast utk haziq. Tengah saya ikat rambut,tetibe Haziq menegur, Ibu, kenape ibu pakai baju ni??
Tak cantek lah ibu.. gemok Lah ibu pakai baju nih!” Tu diaa…, komen pertama yg ‘paling’ tersinis dari Haziq, anak tercinta… kalau budak kecik yg cakap, memang ikhlas komennye kan.. yg sebenarnye baju ni memang loose sgt.. makcik tailor yg jait baju ni rasenye memang suka buat potongan yg besar- besar kot.. badan mcm saya ni, kalo pakai baju besar²/loose²,
otometik kelihatan gemok..(nak-nak dalam gambar) kene pakai baju ikut cutting, baru la Nampak anggun langsing sedikit. Bile yg ter cutting² melekat kat badan, kadang² sendiri pula ter rasa ala-ala segan.
ni lah dia, baju yg di maksudkan haziq saya pakai tak lawa tu..,
muka takyah tunjuk.. muka pucat, nak tengok pun tak best.. :-)
nampak gayenye, ibunye jangan malas-malas nak dress up lain kali yer..
selain dari en. abah menjadi juri, sekarang Haziq juga mengikuti jejak langkah abahnye.

1 comment:

Qaira Tsamaratulqolbi said...

Hahaha.. anak lah pengkritik ke dua selepas suami. Rasa cam masuk program realiti plak kan..hehe
exchange link jom.. sy dh add blog anda.. follow us too ya.. tqvm :)

Sensasi nya..,

Us together..