Monday, April 26, 2010

banyak

pimp myspace profile Banyak bende nak cerita, Banyak kisah nak kongsi, tapi tak sempat lagi nak lapangkan diri konker Lappy. masa yg lapang kat rumah lak, haziq komfem ajak saya buat kek.. bile saya dok masak-masak tak sudah-sudah kat dapur, haziq ajak saya tengok tv, haziq ajak saya baring pelok dia, haziq ajak tengok dia banteras semut nye la, kokkoc la*cockroach, lized nye lagi *lizard haziq buat ayat touching rindukan ibu lagi... huwaaa! tu lagi menusuk kalbu. last but not least, now, saya dah ade Membership Card of Ariani.. yee ha!, ai pun nak jadi cantik mcm Ekin.. mane buleh Ekin je cantik pakai tudung. saya pun nak juga.. sejak ade 2 org juri pro ni, saya kene lebih lawa yer.. selekeh sikit je, si kecik tu akan melezer saya okeyy.. lame nye tak letak gambar, amik gambar pun kureng. bile abah nak sambar D90 ni..??!!~tetibe!

2 comments:

Fara said...

kebizian melanda puan ita...sama la kita. mood nk mereka cerita ilang...penat layan karenah anak...

Rizziela said...

bz nya

Sensasi nya..,

Us together..