Thursday, February 11, 2010

Tengah bermasalah

pimp myspace profile salam semuanya, di mase & ketika ini, kepala saya tgh kusut.. jiwa pun tak berapa tenteram.. pendek kate nye tika ini saya tgh ber masalah sedunia isnin 3 hari lepas, emel saya telah di cerobohi, oleh individu yg tak bertanggungjawap. saya cume ade satu emel. semua hubungan maya saya, emel tu saje la yg saya gunakan dalam setiap urusniaga & setiap urusan. sudah la di cerobohi, penceroboh tu pula ekploitasikan emel saya, ke semua alamat emel kawan-kawan saya yang ade tersenarai dalam senarai contact. tak kira yg rasmi atau tak rasmi, dihantarnya emel minta duit, “sebanyak 2000 pound akibat dompet saya di curi semasa saya berseminar di London” sepatutnya saya kene buat repot polis kan.. tapi tak pegi buat-buat pon lagi.. sebabnye, saya takut nak pegi sensorang.. takde keberanian & takde keyakinan. (hermm….. keluhan yg panjang) macamne ek, kalo haziq dah besar buleh gak dia yg bawa kan saya ke balai. Ade sikit moral sapot. Kepada sesiapa yg kenal saya, sekiranya ade menerima emel dari emel saya, Saya berbanyak mohon maaf. Sesungguh nya saya tegaskan emel itu bukan dari saya.. Saya masih di Malaysia.. tolong ignorekan yer.. minta tolong sangat.

2 comments:

Ena said...

BAhaye tul..
kene p wat report juge..
kan tak pepasal org p cari kat umah pulak nanti..
tp klu og tu dah memg kenal rapat mungkin akan tanye dulu pasal email tu.. klu yg kenal kat dunia maya nie kan haru juge tu..

Fara said...

bahaya la cam tu...manusia durjana tul la dia tu. report polis la ita.

Sensasi nya..,

Us together..