Wednesday, February 24, 2010

dah tak larat dah.. ubuh kan aje la..

pimp myspace profile tak larat dah nak menepek gambar-gambar kami di Teluk Intan, penat dah rasenye.. oleh itu saya sekali harung kan aje tepek sikit-sikit gambar yg nampak menarik.
yg dukung haziq kat gambar atas ni along saya,
yg bertudung pepel itam tu anak buah saya, anak sulung along saya,
dah besar dah syafiqah ni.. sekarang dah darjah 5. sikit ari lagi, dia yg lagi tinggi dari saya..
yg ni pula saya bergambar dgn ank no 2 along saya, Nana namaneye,
yakni adik kepada syafiqah tadi..
sebenarnye kan mase ni kami tgh menunggu tuan punye kereta alihkan keretanye yg blocking kereta-kereta kami..
jalan yg ade ni pun memang muat satu kereta je.. jalan kampung yg bersawah..
kebetulan pule
kereta² kami dpt parking ke dalam jalan rumah orang..
tetibe lak pakcik sorang ni elok mem parking keretanye di tepi jalan
yg mane telah mem blocked kereta kami semua.
dan utk menyedapkan hati saya,
terus amik peluang utk bergambaran di tengah kepanasan yg terik ni.

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..