Monday, February 15, 2010

Cuti CNY di Dungun

pimp myspace profile
raya chine thn ni kan panjang hari cutinye kan,
sane sini org dah plan siap-siap,
either will be in nicey holiday or balik kampung.
contoh terdekat mcm saye ni ha,
en. abah dah awl-awl kasik notis ala-ala manja.. (eceh! manje le kununnye..)
raya cina mari kite pulang ke dungun *katenye,
kampung terchenta en. abah.
jumaat malam kami gerak..
pada asalnye kami plan jam 12tgh mlm @ 1 pagi bergerak dari KL.
syukur che ngah (abg en. abah)
dah sms info-info kami
jalan ke bentong heavy punye jammed (ade ke ayat cenggitu..??!!)
so better tak yah gerak lagi..
oleh yg demikian saya pun ajak en. abah gerak lewat sikit.
maknenye jam 2 pagi baru la kami bergerak..
nenek haziq jam 12 dah gerak sefamili ke Langkawi.
punye havoc 2 buah rumah kami malam tu..
huh! cina yg nak raye, kami pulak yg kecoh lelebih.. well.. itu perkara biasa bukan...
gambar-gambaran idak le saya bekesempatan mengupload lagi,
atas sebab-sebab yg susah nak dielak -->> malas + penat + kurang tido
tambah lak ai jadi pembasuh pinggan jap tadi.. hehehe, rumah mak sedara kenduri tahlil tadi,
of coz le jadi penyumbang-penyumbang tenaga terhormat kan.. *hiks!
bulan ni rasenye bulan yg penat juga la kirenye..
minggu ni Dungun time, minggu depan Perak time, lepas minggu depan lak Jolai time..
seb baik haziq dah di kire 90% fully formula milk. kureng la sikit penatnye dari pade dedulu..
oh esok pulak MIL saya buat kenduri doa selamat.. erm...
dah kene tido dah ni.. sok-sok, sambung la..
rindu sebenarnye nak membloging, tapi ape kan daya..
year end & new year its my peak timing.
segala bende nak kene cope.

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..