Wednesday, January 6, 2010

Tunggu eh...,

pimp myspace profile Saya cube mencari masa yg sesuai .. untuk menepek resipi saya yg tak seberapa.. bile dah kepala blink² idea mengarang pastu selaras lak dgn masa lapang saya, insya allah saya tepek resipi roti jala.. **sejak 2 menjak ni saya super duper stress dan bz kat rumah.. haziq tu nampak je dah besa, umornye pon dah nak 3 thn 2010 ni, tapi dianye ragam, melebih-lebih macam baby lam pantang.. stress mak wehhh...

7 comments:

Cyda Acme said...

haziq mintak adiklah tuh ... huhuhu

Ena said...

he3x.. maklumla dier sorg jer nak dilayan.. tu yg manja tu.. lau ader kakak or abang or adik.. dier akan jd hero lak.. hik3x..

Ietams said...

Cyda Acme,
ye ke kak dot??
tapi seriesly dia geleng nangis ngamuk-ngamuk
taknak kalo tanye,
"haziq nak adik tak??"

Ietams said...

Ena,
melebih nau manjenye kalo abahnye takde..

Fara said...

nak adik la tu...hihihi. Putra pn sama. kdg penat nk layan, tapi kesian...

Cyda Acme said...

adli masa memula dulu dia tak heran pon ngan akak. sket2 ngan abah dia ... tp ms memula akak preknen tuh taklehlah berenggang ngan akak .. kitorg naik heranlah kenapa dia tetiba berubah .. masa tuhlah br perasan yg akak asik pening2 muntah2 .. rerupanya adli nak dpt adik .. smpi la nih .. manja sesgtlah ngan akak .. takleh lah kalo tak nmpk akak depan mata dia ... smpi mak mertua ckp waktu akak keje pon kadang2 mulut dia asik panggil mama jek .. adusss sedih lak rasa .. huhuhuh

Ietams said...

fara,
nak adikk??.. kuang..kuang..kuang..
bila la jeki nak mari kan.. :)

cydaAcme,
si haziq memang dari dulu sampai la ni.. ibu jer..
tapi sejak dua menjak ni ibu dia berganda-ganda kuasanye...

Sensasi nya..,

Us together..