Monday, January 4, 2010

kisah kami - D.I.Y akhir tahun 2009

pimp myspace profile
minggu lepas, akhirnya dapat juga merealisasikan misi D.I.Y.
yang tertunggak
utk kerja-kerja men drill dinding.
utk sangkut jam, ayat-ayat serta cermin tepi meja makan..

kerja-kerja pengukuran, timbang balance bagai bermula dari jam 3.00ptg
dan berakhir ke jam 7 ptg (lebih kurang)..
hasil kerja-kerja cemerlang en. abah yang siap;
2 tempat sahaje yang baru di tambah serikan..
cermin tepi meja makan,
jam, & ayat-ayat ber frame di gantung kat atas tv.
bila dah settle semuanye, baru la nampak terisi sikit ruang yang kosong sebelum ni.
syabas en. abah! memang mabeles!
walau malam mu idak ketiduran,
dgn mata birat nye tak cukup tido sudi meluangkang masa
ringan-ringan kan tangan..
(**elehh.. mesti en. abah tu pon excited nak melawakan rumah juga kan..**)
terima kasih en. abah... we all leb yuuu..
reward utk en. abah di atas kerja-kerja cemerlang ni,
dgn rajin tangan & ikhlas hatinya saya menyediakan santapan nasi dagang sepesel utk mu,
en. abah kuu..

3 comments:

ina's said...

encik abah,meh la cantikkan umah i pulak :)

Ena said...

heh3x.. memg cantek punnn.. suke tengok!!

Ietams said...

ina's,
kompem dia mengekek golakkkkk sob

Ena,
terima kaseh..
utk kami yg kureng pandai menghias rumah,
dah kire cemerlang terbilang sgt dah tu

Sensasi nya..,

Us together..