Thursday, January 21, 2010

dapat Ole-Ole tauu..,

pimp myspace profile
Walaupun hari ni penuh dengan keserabutan Nombor,
ade gak hati saya terasa hepi,
kami tiap seorang dapat banyak cokelat,
seorang dapat 4 ketui cekelat,
Ole-ole jepung,
Big Bos murah hati nak bagi souvenir kat kami staf Mesia..
En Abah & Haziq mesti suke dgn coklat-coklat ni,
Coklat ni peberet diaorang,,
tapi saya tak bawak balik rumah lagi
tunggu En Man @ En. Din baca dulu ingredients nye,
same ade buleh atau tidak buleh di makan,
fikir- punye pikir kan dah lame gak muka saya takde dalam blog ni kan,..
ade tak sape-sape rindu kan muka ai yang tambun semangkuk nii??
ade takkk??
haaa??
ade??
ala..takde ke??
takpe la, ai enterprem sendiri..,
Muka ai yg menembam dengan sihat nye plus pule jerawat yg membiak dgn jayanye
sape ade tips kuruskan pipi?? selain dari teknik solekan??
meh share-share...,
hati pun lega sekarang, Syukur Alhamdulillah segala desa-desus awal dulu cancelled,
kalo idak, mau menangis tak berlagu je semedang bile berjauhan..
Sob, terima kasih jua doa mu itu...

4 comments:

Ena said...

Coklat?heh3x.. peberet anak2 ian, hb.. & ena juge.. paling suker cadbury.. eh tul ker eja camtu? kahkahkah!!..

enterprem? alahai.. cam ena alwayz enterprem.. kui3x..
Maner ader tenbam..cantek jer.. kene laks ngan shawl tu..

My Aulad said...

nak kuruskan pipi ekkk, pakai la bio essennn...promo lagi ahaks..

Fara said...

xde la tembam..menten lawo gitu.

ina's said...

weli..(sambil buat muka berlagak)hiks

Sensasi nya..,

Us together..