Thursday, December 17, 2009

sesekali ku,

pimp myspace profile tadi saya melilau ke blog kekawan.. sorang demi sorang (padehal HQ dah bising psl trefik tenet kat opish ni tinggi) makcik letak posting psl first Re-U sekolah saya mase di PD dulu.. thn 2007 kot, tinggal komen sket kat shout box makcik, mesti la kene mcm tu kan, kalo nak amik brg org kene mintak ijin.. takut lak tetibe makcik saman karang, gamba elok tersusun berdiri ni semua classmate saye, yg mane tak bomb dedulu, sekarang dah vast penampilannye, mase re-U ni saya tgh peknen kan haziq.. bile tengok gamba ni balik, alahaiii, comeynye saya pregnant.. tetiba excited rase nak pregnant membuak-buak.. comeynyee saya pregnant, ewahhh!

3 comments:

My Aulad said...

Apa ditunggu lagi....hihihii

Ietams said...

my aulad,
kan k.ita...

my heart said...

cepat le zuli....aku ngan sub dah ada 2 beg tgn....

Sensasi nya..,

Us together..