Monday, November 16, 2009

mengulas sikit

pimp myspace profile Oleh sebab saya nye citer Pegi Open Day Tumbletots yg agak tergantung, almaklum ler skrg minda saya penuh dgn Farmville.. jadinya skill peng olahan cerita saya amat tidak stabil sejak dua menjak ni.. (macam ler selame ni stabil..) meh saya citer sikit yer.., Buat mase sekarang, saya & en. abah memang berhasrat utk meng hantar haziq ke wiken playschool. yg mane sebagai langkah pendedahan awal utk haziq sebelum haziq betul2 di hantar ke kindergarden ke neseri ke ape ke yg seangkatan dgn nye.. almaklumlah, haziq sejak lahir saya hantar kat pengasuh.. di manje, di sayangi di belai sampai la haziq tu manje gak kat dorang.. kalo tetibe je terus hantar haziq pg neseri kang, maunye dia melalak je kejenye.. saya yg parah sok-sok.. susah hati je keje kenangkan dia. dalam pade surfing segala neseri, taska, kindergarden, maka saya terjumpa la satu web namenye.. UK nye program. bace nye bace, saya jadi tertarik.. kebetulan sabtu lepas dia buat open day utk branch kat Puchong. Saya terus cerita kat en. abah, dan en. abah pon tertarik. dengan itu, berombongan la kami pegi men servey.. Bila kami tengok segala program brochure & penerangan yg di berikan oleh staff tumbletots tu, kami berdua berminat, tambah lagi kelas yg di sediakan kite buleh pilih, sama ada nak week days ataupun setiap hari sabtu. dan kami di pelawa untuk hadir ke sesi percubaan kelas tersebut. dapat lagi voucher.. . lagi la semangat membara kami menyala-nyala utk join. kalo tanpa voucher, trial class tu regenye RM60 tau.. mase kami tot tet dengar penerangan advisor tumbletots, haziq hepii bermain2 dgn facilities kat situ ditemani lg dgn cikgu² kat situ.. series nampak haziq enjoy.. lagi tambah konfiden nak join kan haziq. meh, meh, saya tepek simple review utk program yg saya berminat utk join; RightStart Toddlers 18 months to 3 years old The programme provides early exposure to: Language through songs, rhymes and stories. Phonics through characters in the Letterland, a literacy programme developed in the UK. Physical skills through the manipulation of a wide variety of multi-sensorial materials. Social skills through group activities. utk keterangan lebih lanjut psl Tumbletots buleh je klik

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..