Monday, November 16, 2009

kisah hujung minggu semalam dan semalamnye lagi

pimp myspace profile
sabtu lepas, saya pegi ke sini,
\/
\/
dekat je tempat nye ni dgn rumah saya,
1st trial kelasnye 21hb ni..
saya & haziq akan berganding bahu mengikuti kelas ini..
jadinya plan saya mem follow Busu (pak sedara) saya utk rombongan meminang ke Perak terpaksa di batalkan ..
tak berezki saya nak join. ermmmmm.. *sigh
Ahad malam nye pula, saya ke Giant Kinrara, beli biskut haziq & beras utk Bbsitter haziq.. juga beli stok brg dapo. oh tak lupe juga en. abah belikan beg sekolah haziq.. beg sekolah ben10 tuu.. suke gile haziq pakai. Pagi tadi sebelum gi rumah nenek (BBsit) excited oh haziq sarung beg sekolah ben 10 yg berisi buku satu, pencil box ben10 satu.. dgn memikul senapang satu.. ke rumah nenek. eh mase kat giant tu kan, jumpe butik First Lady.. Giant dah ade first lady la... sonok gile, takyah dah susah payah masuk KL nak cari first lady. Kat giant ni pon dah ade. yey yey! kalo ade duit sok, saya leh membeli.. **picture googgled. Tenkiuu...

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..