Thursday, November 12, 2009

impian masih tak tercapai

pimp myspace profile selesai je kami di kenduri rumah ita, kami gegas bergerak pulang.. ingat leh la lepak lebih lame, sekali cuaca mendung amat la gelap., lgpon keter parking nun jauh di sana, elok je masuk keter hujan lebat turun mencurah curah. keadaan ini amat baik utk saya salin baju & jeans lam keter sahaje.. plan asal nak ke sg buloh, kekunun nak pegi cari bunga-bunga an la kunun. dlm perjalanan dari bdr baru ampang hingga la ke damansara hujan yg tadi kemain lebatnya.. lansung tak menunjukkan gaya nak berhenti utk keselamatan, kami terus patah balik ke rumah.. dlm hujan2 sejuk2 tu, terlintas idea nak mkn ruti caney + teh tarik destinasi pilihan di restoran kayu nasi kandar SS2, perghhhh gila layanzzz.. saya makan secara tamak di masa itu, nasi kandar sepinggan + rooti caney sekeping burpp alhamdulillah... gambar nasi kandar tak di ambik rupenye.. sedap sgt makan, terlupe terus nak amik gamba sik kandar gambar saya selepas bertukar baju je yg ada.

2 comments:

Fara said...

ui jauhnya cari bunga sampai ke sg buloh...tp mmg byk pn nursery kat sini. hahahhaha tp rmh i banyak pasu jerrr. xsempat pn nk singgah melayan bunga. padahal diokek je dgn rmh.

-musykil kejap. cmner u salin baju dlm kete eh? hihihihi

Ietams said...

puchong ke sg buloh rsnye dekat jer..
demi bunga ku relakan jua..

salin baju lam keter kene pantas fara.. tudung tu kan besa & labuh..

then kaver dgn visor kat tingkap tu.. tambah lg ujan lebat.. mmg tak bule nampak dr luar @ dalam

Sensasi nya..,

Us together..