Wednesday, October 28, 2009

Misi yg membara

pimp myspace profile dalam hati & otak saya memang membuak-buak tertanam impian utk mem baking sejak hadirnye si dia sebelum poser aritu, tak putus-putus percubaan demi percubaan saya buat bagi merealisasikan impian saya 1st trial aritu saya gune tepong kek segera yg dibeli kat giant suatu ketika dulu. rase memang tip top, tapi kan sedihnye dia nye rupe tak menarik dah macam rupa kek kukus.. series rase down, tengok balik kotak tepung kek segera tu, ternampak dia nye expiry date. Lagi seminggu nak expired daaa.. so, saya salah kan tepung tu dah nak expired, sebab tu jadi cenggitu trial ke 2,3 kalinye guna resipi kek sendiri.. again, rasa kek tu series tip top best! appearence lak. memang tip top hampeh.. series mengaku tak lawa & buruk dgn bantuan en. abah mengkaji, rerupanye ai salah pilih setting pembakaran. hahahaha itu la pasalnye, sebab tu yg ai gerun nak gune brand teknologi moden ni.. sebab diri ini sedar jenis tak reti nak guna bende moden.. ai old fesen okeyy.. kalo di beri pilihan, saya nak beli oven hitam butterfly tu je.. senang nak guna.. semuanye manual, leh paham & pandai otometik. dengan si dia ni, dah bace manual dia pun, saya still rasa bodoh nak guna. series nak tengok kek buatan sendiri sebijik cam gambar ni; *gambar dicilok kat sini tenkiu!

1 comment:

atty's said...

kalo buat jgn lupas post..kat kty ye .ieta..tc ye ..

Sensasi nya..,

Us together..